Bouwery | BWRY

De BOUWERY

Samen met Johan van Lierop werk ik aan projecten van de Bouwery,  een door hem opgerichte Studio voor Architectuur en Design, met vestigingen in New York City en Rotterdam.

Bij de Bouwery geloven we in de kracht van ‘Fine Design’, een directe aanpak met een positieve houding ten opzichte van de probleemoplossing. We omarmen innovatie en dagen het voor de hand liggende uit om tot de unieke en op maat gemaakte oplossing te komen, die elk project verdient.

We zijn toegewijd aan het ontwerpen in een samenwerkingsproces, terwijl we aandachtig luisteren naar de behoeften en visies van onze klanten en de input van alle betrokkenen daarbij waarderen om het perfecte verhaal voor elk project te creëren met een fantasierijk, maar toch uitdagend resultaat.

Het toegewijde netwerk van internationale professionals van de Bouwery biedt een scala aan ervaringen, variërend van kleinschalige, intieme architectuur tot grootschalige commerciële ontwikkelingen.

Door ons mooie ontwerpethos roepen we een gevoel op van welzijn dat een huis transformeert in een thuis, een plek in een bestemming en een object in een ervaring.

Het is een kwestie van design!

www.bouwery.com